Vilse i livet

Plötsligt en dag hittar man sig själv vilse i livet, man har på något vis tappat bort sig själv på vägen. Du kanske varit med om det eller känner igen upplevelsen just nu.

Du står i livet och har glömt bort vart du är på väg. Kompassen har slutat att fungera, du märkte bara inte när det hände. Det kanske var så mycket annat att ha koll på så du glömde bort dig själv.

Oftast så upptäcker man förvirringen hos sig själv när saker och ting runt omkring har lugnat ner sig, eller för att man av någon anledning blivit tvungen att ta ett kliv åt sidan för att reflektera över sitt liv. Det kan ske när vi t ex har bränt ut oss eller drabbats av annan sjukdom eller livshändelse som tvingar oss att dra i nödbromsen.

Skönt att du har vaknat upp, men det är nu arbetet med livet börjar. Att hitta tillbaka till sig själv är inte alltid helt enkelt. Det gäller att komma ihåg att det är en process som tar tid och som måste få ta tid.

Steg nummer ett är att få kompassen att fungera igen. För att den ska fungera måste du själv veta vad det är du söker. Vad vill du? Vart ska du? Vad är meningen i ditt liv?

Allt börjar med det lilla klivet. Motstånd och hinder skapar du själv i ditt sinne. Se möjligheterna och fokusera på de nya mål i livet som du bestämmer dig för. Följ din inre kompass.

Om du känner att du vill ha min personliga vägledning för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *