Visdomskort v. 43

Tarotkortens budskap (Magican)
Förändringens tid knackar på din dörr. Vad är det du behöver förändra i ditt liv just nu? Magikern säger att du har all kraft och alla möjligheter att förändra och skapa det du vill. Nu är tiden inne för att våga ta steget.

När du bestämt dig är kraften så stor och så stark att du bara kan lyckas. Tro på dig själv och ta det första steget mot fortsättningen av ditt liv. Det är du som skapar din framtid, nu är alla mirakel möjliga.

Orakelkortens budskap (Peace Pipe)
Släpp och förlåt det som varit för att gå vidare i livet. Låt inte det gamla hålla dig kvar. För att ge plats för det nya måste du också våga släppa det gamla. Du behöver balansera dig själv, skapa en inre frid och fred mellan kropp och själ, tanke och känsla.

Förlåt det som just du behöver förlåta, dig själv eller andra männniskor. Genom att förlåta kan du släppa taget om det eller dem som inte längre tjänar ditt liv, du kan först då gå vidare med en inre känsla av frid.

Änglakortens budskap (Rochelle)
Gamla skuldkänslor och negativa tankar har förhindrat och blockerat din möjlighet att ta del av universums överflöd. Rochelle hjälper dig nu med att släppa taget om dessa känslor och tankar, och healar dig för att du i en nära framtid ska kunna manifestera dina behov. Din ekonomi kommer att stärkas ju mer du tillåter dig själv att ta emot, be Rochelle om hjälp för att stärka din tro och tillit på universums överflöd.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Det är dags att gå vidare, du har alla möjligheter att lyckas inom det område som du behöver förändra. Förlåt det som varit och gör dig av med de bördor som du inte behöver i ditt liv. Tag tacksamt emot av universums överflöd, nu är alla mirakel möjliga, ha tillit till dig själv och universums lag.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *