Visdomskort v.46

Tarotkortens budskap (6 of Fire)
Det är du som är ljuset, våga vara en ledare och visa alla andra vilken som är den rätta vägen. Genom att lämna din trygga hamn och segla ut på det okända havet, blir du en ledstjärna för många andra. Om du vågar så vågar fler.

Du har förmågan att inspirera och visa andra som ännu inte har vågat att släppa taget och gå vidare. Fortsätt att sprida ditt ljus, du är en ljusbärare i mångas mörker, en inspirationskälla och förebild som lyser upp andras väg i livet.

Låt dig inte luras in i skuggan av ditt eget ljus, utan fortsätt framåt och var säker på att du är på rätt väg.

Orakelkortens budskap (Sacred Mountain)
Upplev din inre stillhet, precis som det lugn som berget utstrålar där det vilar tryggt och stabilt. När du gör detsamma kommer du att kunna uppbringa din kraftfullhet. Fortsätt framåt först när det känns rätt, vänta för att vinna, nu är inte tid att överreagera.

Meditera på en lugn och stillsam plats, vänta, lyssna och finn din inre källa av styrka och kraft. Föreställ dig under din meditation att du befinner dig på toppen av ett högt berg där du kan se ut åt alla väderstreck. Tacka berget för den visdom som det delar med sig, nu växer din inre styrka och visdom. Fortsätt framåt när du är redo.

Änglarnas budskap (Caressa)
Du är inne i en process i livet där saker och ting tar sitt avslut. Det kan kännas både ledsamt och befriande. Sorgen du upplever skapar nya insikter i ditt liv, det är dags att släppa taget och låta lyckan komma åter i ditt liv. Du behöver inte känna skuld över det du lämnar, allt är rätt. Släpp dina skuldkänslor och vandra vidare. Bearbeta din känslor genom att skriva ner dem eller prata om dem. Om du behöver en kram be ängeln Caressa så lägger hon sina vingar runt dig.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Allt är rätt, du befinner dig på rätt plats, är på väg och går åt rätt håll. Tveka inte, fortsätt framåt när du känner dig redo. Finn din inre ro och stillhet, så växer din styrka och visdom. Du är en förebild för många andra, så tveka inte för länge, världen behöver ljusbärare som dig.

Eventuell skuld som du bär med dig kommer inte att hjälpa dig på vägen, gör dig fri från den. Var högst medveten om att allt som händer är till ditt eget och allas bästa, fortsätt gå på den väg som känns rätt i hjärtat. Änglarna finns med dig och hjälper dig att lysa upp vägen för de som kommer efter.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *