Visdomskort v.17

Tarotkortens budskap (4 of Air)
När livet känns som värst, som att plågan aldrig ska ta slut, då tänds hoppet igen. Precis det vill det här kortet förmedla. Många tankar verkar ha vandrat genom ditt sinne och nu är det som lösningen eller framgången kommer. Livet känns som att det äntligen börjar gå framåt och att bördan på dina axlar lättar.

Kortet säger att du behöver vila ditt sinne och ta hand om dig själv. När du stillar ditt sinne ökar din klarhet och lösningar verkar plötsligt dyka upp ur tomma intet. På kortet kan du se den ljusa stjärnan som lyser ovanför kvinnans huvud. Hon måste bara släppa garden hon håller upp av fjädrar, som symboliserar hennes tankar.

Gör aktiviteter där du stillar ditt sinne, meditera, gå i skogen, påta i trädgården eller bara njut av solen.

Orakelkortens budskap (Grandmother Earth)
Kortet manar dig till att grunda eller jorda dig. Var nära naturen, gå barfota i gräset eller stoppa ner fingrarna i jorden, kanske gör du en fin plantering. Gör sedan planer för framtiden, men agera inte förrän tiden och du är mogen. Precis så gör jorden själv nu, det handlar om att stanna upp och gå tillbaka till sina rötter för att återfå styrka och vitalitet, först då kan människan och jorden gå framåt igen.

De frön som sås nu kommer att bära frukt i framtiden, de behöver omvårdnad och tid, rusa inte! Det här kortet visar på att nu är det inte läge att ta några risker, bara att ta det säkra före det osäkra.

Änglarnas budskap (Caressa)
Nu är en livscykel slut och du kliver in i en annan, där allt kommer att bli till det bästa. Vägen dit kan vara både skumpig och krokig, men i slutänden är resan mödan värd.

Mycket sorg kan finnas på vägen, många tårar kanske fälls, men alla avsked och förändringar kräver sitt. För att det nya bättre ska kunna ta plats måste först det gamla städas bort. Det som sker kommer att leda till nya insikter och välsignelser som kan vara svåra att se i förväg.

För att lättare ta dig igenom tuffa tider är det viktigt att uttrycka sina känslor, t ex genom att skriva eller prata. Be änglarna om hjälp, de lyssnar, Caressa kramar och omsluter dig med sina vingar bara du frågar.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Vi alla tillsammans med planeten behöver sakta ner, hitta tillbaka till våra rötter och reflektera över våra liv. Passa på att njuta av den fina vårsolen och var mycket ute i det gröna för att ladda batterierna.

Gör planer för framtiden men sjösätt dem inte ännu. Allt som sker har en mening, men ibland ser vi inte träden för skogen, alla frön som sås idag kommer att växa upp och ge oss en bättre morgondag, kanske med ny kunskap och insikt.

Vi är mitt inne i en storstädning av jorden där det gamla kända ska städas bort för att göra plats för det nya okända. Universums lag vet vad som är det bästa för alla i slutänden. Vägen fram är skumpig, men i slutet lyser lyckan mot oss.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *