Visdomskort v.18

Är du intresserad av att själv lära dig tolka tarotkorten och dess budskap? Nu finns webbkursen ”Lär dig spå i tarot” ute. Det är en pedagogiskt upplagd självstudiekurs som du kan läsa när och var du vill. Är du intresserad så kan du klicka dig vidare här: Tarotkurs

Tarotkortens budskap (Star)
Det här kortet visar på att man har gått igenom en tuff och jobbig period, men nu kommer ljuset och hoppet åter. Den värsta krisen är över och nu kan du stärkt gå vidare med ditt liv.

Se hoppet som kommer med en ny början. Du har genomgått en prövning som varit nödvändig, men som också lärt dig att se vad du kan vara tacksam över. Nytt hopp och ny inspiration kommer nu till dig. Allt pekar mot att du nu går starkare fram i livet.

Orakelkortens budskap (Owl medicine)
Det här kortet står för klarhet, ny visdom och insikter eller uppenbarelser. Gammal kunskap kan nu komma till användning i den moderna världen.

Ugglan symboliserar kraften hos kvinnor, den kunskap som de har förmedlat i generationer. Precis som ugglan arbetar i det tysta, är även denna kvinnliga kunskap dold i mystik. Nu är det dock tid för den att göra sig hörd och ta plats. Kanske är det en kvinna som ligger bakom framtagandet av ett Corona-vaccin. När det här kortet dyker upp betyder det att nu är tiden inne för förändring och upplysning.


Änglarnas budskap (Astara)
Astara säger åt dig att sträcka dig efter stjärnorna, du förtjänar det bästa. Hon hjälper dig att höja din standard inom det område som du önskar, bara du ber henne och änglarna om hjälp. Om du inte ber dem om hjälp kan de bara se på och inget göra.

När du tillåter änglarna att hjälpa dig så får du tillgång till de verktyg som du behöver för ditt livssyfte. Du kommer även att inspirera andra när du tar emot av universums överflöd.

Universum består enbart av överflöd, det är enbart människan som skapar brist. Ju mer du tar emot av detta överflöd, ju mer kan du också hjälpa andra.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Efter regn kommer sol, som man brukar säga. Nu är den värsta krisen över. Korten verkar tala för hela samhället.

Både individen och samhället ser nu ut att vända framåt och hoppets stjärna börjar lysa allt klarare. Framgång med gammal kunskap verkar vara centralt. Kunskap som kan ha varit dold då den kan ha ansetts som kvinnligt häxeri genom tiderna, kommer nu fram och får visa upp sig för världen.

Änglarna finns med och hjälper oss, bara vi ber om det. Vi ska även tänka på att hjälpa varandra, ju mer vi delar med oss och hjälper varandra ju större blir kraften i det vi gör.

Just nu kanske överflödet som universum delar med sig av till oss till största delen består av ny kunskap. Kunskap som mänskligheten är i stort behov av för att vi ska förstå vad som är det viktiga i livet.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *