Vårstäda bort dina negativa energier

Lever du i nuet eller i ”dået”?Har du fastnat i gamla mönster? Lägger du större vikt vid det som redan har hänt och varit, än vad du gör på nuet?

Varför lägga energi på det som redan varit när du istället kan fokusera på att leva nu och i framtiden?

Vi har alla våra ryggsäckar med oss i livet, vilken kan bestå av både positiva och negativa minnen. Ibland behöver vi dock städa ur våra ryggsäckar och göra oss av med sådant som inte längre har någon funktion eller sådant som håller oss fast i det förgångna och inte låter oss utvecklas och komma vidare i våra liv.

Har du saker i din ryggsäck som du känner håller dig kvar i något som du inte längre önskar? Då är det dags att du börjar att göra dig av med dessa bördor. Det är verkligen rätt tid att göra en riktig vårstädning. Att slänga gamla tankar som går på repet och bara tar en massa energi, eller att kanske tala ur hjärtat och verkligen berätta för din vän, sambo eller bekant det där som du så ofta tänker på. Det kan ju vara både saker som du har irriterat dig på eller som du är tacksam över. Men någon förändring kommer du aldrig till om du inte tar tag i den själv.

Du väljer själv var du vill lägga din energi. Om du ger energi till gamla tankar, mönster och händelser så är det dessa som blir din sanning och ditt liv och som förhindrar dig från att gå vidare. Det kan vara lätt att fastna i gamla mönster, men sällan mår man bra av dem i längden. Det är därför viktigt att ibland rannsaka sig själv för att man ska komma vidare i livet och hitta ny positiv energi.

Om du väljer att fokusera din energi på nuet och vad du vill ge ditt liv för mening och mål så får ditt liv ny innebörd och nya sanningar. Det ger dig både styrka, glädje och framtidstro.

Så städa ur din ryggsäck från det som hindrar dig att gå vidare och fyll livet med nya upplevelser och nya sanningar.

Du väljer själv om du vill leva i sanning med dig själv eller om du vill leva i en lögn där du intalar dig att du är sann.

Lögnen är ingen sanning, men vi kan intala oss själva till den grad att vi tror att den är sann. Var väljer du att lägga din energi?

Om du önskar personlig vägledning för att lära känna dig själv och förändra din upplevda verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på Framtidsvisions hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *