Visdomskort v.19

Är du intresserad av att själv lära dig tolka tarotkorten och dess budskap? Nu finns webbkursen ”Lär dig spå i tarot” ute. Det är en pedagogiskt upplagd självstudiekurs som du kan läsa när och var du vill. Är du intresserad så kan du klicka dig vidare här: Tarotkurs

Tarotkortens budskap (Star)
Precis som förra veckan kommer detta kort upp även denna vecka. Kortet visar på och påminner oss om att man har gått igenom en tuff och jobbig period, men nu kommer ljuset och hoppet åter. Den värsta krisen är över och nu kan du stärkt gå vidare med ditt liv.

Se hoppet som kommer med en ny början. Du har genomgått en prövning som varit nödvändig, men som också lärt dig att se vad du kan vara tacksam över. Nytt hopp och ny inspiration kommer nu till dig. Allt pekar mot att du nu går starkare fram i livet.

Orakelkortens budskap (Spirit keeper of the south)
Nu går vi mot ljusare tider, solen kommer åter tillbaka och vi kan njuta av naturens gåvor av överflöd.

Var som växterna öppen för denna tillväxtperiod och ta emot den energi som universum förser dig med. Ta emot skogens energi, genom att bara vistas i dess miljö. Din energi kommer att expandera och bli större.

I medicinhjulet symbolisera söder den varma sommartiden med stor tillväxt. Den symboliserar även ungdomens vitalitet, det är nu din tur att skina.

För att ta emot all denna positiva energi och överflöd kan du likt indianerna ställa dig med solen i ditt ansikte, mitt på dagen. Stäng ögonen och bara känn den värme som solen ger dig, känn hur solen öppnar upp ditt hjärtchakra. Absorbera solljuset och ta emot det överflöd som universum vill ge dig.

Änglarnas budskap (Ärkeängel Mikael)
Ärkeängel Mikael ger trygghet och beskydd. Du har, precis som alla människor, ett livssyfte. Ärkeängel Mikael hjälper dig även med det. Du står nu i någon form av livsförändring, Mikael både påverkar den förändring som sker samtidigt som han hjälper dig att känna dig trygg och bekväm i just din livsförändring.

Förändringar som sker är nödvändiga för att rätt syften med livet ska kunna ta plats. Känner du att förändringarna känns för stora eller svåra för dig, be bara ärkeängel Mikael om beskydd så är han med dig och hjälper dig.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Förändringar sker nu för oss alla, eftersom de är nödvändiga. För vissa av oss blir förändringarna större och för vissa mindre. Oavsett vilken förändring som just du upplever så är den nödvändig och i slutänden positiv.

Det värsta har du redan lagt bakom dig, nu är det tid att se framåt och att njuta av att livet kommer åter. Gå ut i naturen, njut av solen och ta emot den kraft och energi som nu kommer i överflöd.

Nytt hopp och en ny början följer nu med den positiva energi som kommer.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *