Hitta dig själv

Ibland kommer man vilse på livets stig. Du kanske trodde att du hade kontroll, men plötsligt en dag har du på något vis tappat bort dig själv på vägen. Känner du igen känslan?

Att stå där och inte veta var du ska. Livet kan te sig på så många olika vis. Du kanske bara låtit allt gå på rutin. Visst är rutiner bra, men inte när de till slut kväver livsglädjen. Ett liv som enbart består av måsten och göranden är inte ett fruktsamt liv.

Eller kanske har du tappat eller kommit ifrån de rutiner som du faktiskt mår bra av och hamnat i någon form av ingenmansland. Oavsett vad som har fått dig att känna dig vilsen i livet så är det viktigaste att hitta tillbaka till dig själv och känslan av att må bra igen.

Många gånger kan man tappa fotfästet och gå vilse när man har mycket att göra. För oftast så upptäcker man förvirringen hos sig själv först när saker och ting runt omkring har lugnat ner sig, eller för att man av någon anledning blivit tvungen att ta ett kliv åt sidan och får då tid och möjlighet att reflektera över sitt liv.

Först när du vaknat upp och insett att du är vilse så kan du också göra något åt det. Att försöka hitta dig själv igen. Att hitta tillbaka till sig själv är dock inte alltid helt enkelt. Det gäller att komma ihåg att det är en process som tar tid och som måste få ta tid.

Det första och viktigaste du behöver göra är att fundera över vad som gör att du mår bra, hur du skulle vilja att ditt liv såg ut, vilka drömmar du har om framtiden, osv. Det är viktigt att lära känna sig själv innan man kan hitta tillbaka. För om man inte känner sig själv då blir det omöjligt att hitta tillbaka till den väg som känns rätt.

Ställ dig frågorna: Vad vill jag? Vart ska jag? Vad ger mening i mitt liv? Vad har jag för drömmar?

Kom ihåg att allt börjar med ett litet kliv. Se möjligheterna och fokusera på de nya mål i livet som du bestämmer dig för. Följ din inre kompass, lär känna dig själv och därigenom hitta tillbaka till dig själv.

Om du önskar personlig vägledning för att lära känna dig själv och förändra din upplevda verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på Framtidsvisions hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *