Visdomskort v.20

Är du intresserad av att själv lära dig tolka tarotkorten och dess budskap? Nu finns webbkursen ”Lär dig spå i tarot” ute. Det är en pedagogiskt upplagd självstudiekurs som du kan läsa när och var du vill. Är du intresserad så kan du klicka dig vidare här: Tarotkurs

Tarotkortens budskap (6 of Fire)
Nu ska du ta det avgörande steget. Du är en person som behövs för att visa andra vilken väg som är den rätta. Det kan göras på många skilda sätt, genom kärleksfullt bemötande och handling, genom förtroliga samtal, genom att peka och visa vägen framåt eller genom att bara vara den lysande stjärnan som alla ser och kan följa.

Nu är det dag för dig att tända din inre glöd så att andra vet att det är dig de ska följa. Du är ljuset för många människor. Du visar att du vågar och kan, vilket inspirerar andra att själva våga ta nästa steg i sina liv. Fortsätt att vara den kloka och visa som kan hjälpa och leda så många andra rätt och vidare i livet.

Tänk på att med dagens teknik så behöver du inte alltid synas i det fysiska livet för att visa ditt ljus, det finns många vägar att gå via sociala medier och nätverk.

Orakelkortens budskap (Sacred Mountain)
Det här kortet säger att du ska sätta dig ner och meditera. Föreställ dig att du befinner dig på toppen av ett heligt berg, där du kan se världen i alla riktningar. Berget är fullt av energi och visdom.

Hitta ditt inre lugn och ta den stund du behöver för att hitta den stilla och tysta platsen som finns inom dig. Där hittar du din inre kraftkälla. Skynda inte, överlämna dig till stillheten. Kortet säger att nu är det tid att observera, och inte agera utan att ha kontroll över sin styrka.

Din styrka föds i tystnaden och lugnet ger kraft till din överlevnad, lyssna inåt och väck upp din inre visdom. Ta hjälp av bergets lagrade visdom och kraft, och tacka för den kunskap som du får till dig.

Änglarans budskap (Oceana)
Dags att agera säger Oceana. Lita till din känsla och ta dig framåt med små steg. Det kan finnas en hel del arbete som du behöver utföra, och du kan drabbas av känslomässig tumult, men snart kommer du att känna av det andliga ljuset och allt kommer genast att bli lättare.

När saker och ting går lätt så vet du att du är på rätt väg. Universum hjälper dig framåt och nya dörrar öppnas. Om saker och ting känns tunga och du saknar energi och blir trött, då ska du fundera över om du verkligen är på rätt väg eller om du kanske kan göra på ett annat vis.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Dessa kort kan kännas lite förvirrande, de säger att du både ska gasa och bromsa på samma gång, vilket inte är helt enkelt.

Fort sätt på den väg som du har tänkt eller är på väg på. Det viktiga är att du gör det med övertygelse och en känsla för att det är rätt. Om det känns fel så ska du broms och stanna.

Använd meditation för att hitta din inre styrka och vägledning. Genom meditation kommer du att finna den rätta vägen för ett bättre liv. Du kommer också att lysa starkare som människa och kan då hjälpa och vägleda andra vidare i sina liv. Det är din uppgift i livet.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *