Visdomskort v.37

http://framtidsvision.com

Här kommer min tolkning av tarotkortens vägledning för vecka 37. Jag använder mig av Tarot of Dreams, som är en otroligt vacker och kraftfull lek. Korten symboliserar de energier som påverkar dig under kommande vecka.

Början av veckan (Eight of Coins)
Nya möjligheter, lärdomar eller insikter verkar komma in under början av veckan. Du kanske ska börja studera ett nytt ämne, eller fördjupa dina kunskaper inom något område.

Det ser ut som att du går in i det här med intresse och lite nyfikenhet och att lärandet sker mer på detaljnivå än i stora drag. Som en djupdykning av något i ditt liv. Det kan vara inom något intresse som du har, inom arbetet där du behöver lära dig något nytt, någon intressant kurs som du hittat eller en spännande bok, sida på nätet eller app som ger dig nya insikter och kunskaper.

Mitten av veckan Two of Cups
Ett kärleksfullt eller betydelsefullt möte kommer att ske under mitten av veckan. Det kan vara en ny person som kliver in i ditt liv och som kommer att få en betydande roll. Det kan vara på både ett privat känslomässigt plan eller på ett professionellt plan.

Det kan också vara någon som du inte har träffat eller pratat med på ett bra tag som du nu får kontakt med igen. Mötet som sker kommer oavsett vem eller vad det gäller vara av positiv natur och genomsyras av kärlek och förtroende. Känns som en skön och varm energi som dyker upp denna vecka.

Slutet av veckan Three of cups
Veckan avslutas med glädje och festligheter. Njut av livet, skratta och le. Kortet symboliserar god tur och firande.

Släpp eventuella bördor, tankar och måsten för en stund och ge dig hän i festligheter och glada sammanträffanden. Helgen ser njutningsfull och underbar ut, en lycklig sammankomst eller en trevlig fest ser ut att stå för dörren.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter. Jag erbjuder vägledning både på distans och på plats.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *