Kortet för dagen, torsdag v.42

http://framtidsvision.com

Ess i Mynt
Något nytt är på ingång. Någon form av nystart som har med det praktiska och materiella att göra. Det kan handla om renovering där hemma, eller du kanske ska börja en ny kurs eller utbildning, det skulle även kunna vara förändringar på din arbetsplats som påverkar dig eller att du helt enkelt är på väg att byta jobb.

Det här är ett positivt kort som visar på framgång för dig. Det kan vara ett nytt kontrakt som är i antågande som även för med sig lite extra pengar till kassan. Eller du kanske äntligen lyckas dra den där vinstlotten och får oväntat en liten extra peng på kontot.

Lycka till denna dag med den framgång som väntar dig!

Se även: Visdomskort v.42

framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *