Kortet för dagen, fredag v.42

http://framtidsvision.com

Tio i mynt
Känslan av att må bra och att få njuta av rikedom infinner sig idag. Det kan vara både pengamässig rikedom som gör att du kan spendera och unna dig lite extra, men den kan även vara känslomässig rikedom.

Rikedom kan vara så mycket mer än pengar. Den känslomässiga rikedomen kommer oftast av att man är tacksam och uppskattar de människor som man har i sin närhet, familj, barn, släkt, vänner och bekanta. De kan verkligen berika livet till fullo.

Gå in genom portalen på bilden och bli medveten om din egen rikedom och var tacksam för allt du faktiskt har. Mer verkar dessutom vara på tillväxt, grattis!

Se även: Visdomskort v.42

framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *