Kortet för dagen, tisdag v.45

http://framtidsvision.com

Pagen i Svärd
Plötsligt så vet du! Kraften är din och du vill vidare mot nya mål. Du kan nästan känna dig övermäktigt kraftfull och klarsynt, och fundera över varför du inte har tänkt på det här tidigare.

Nya möjligheter öppnar sig för dig, och här kan det gå fort. Frågan är nu bara om du vågar gå vidare. Du vet inte vart framtiden tar dig och om vägen blir lätt eller svår. Men du kommer heller ingenstans om du står still. Det viktigaste är att du följer ditt hjärta.

Personen på bilden är ung, naiv och lite övermodig, framtiden är ännu oskriven. Men vi är alla barn i början av de nya kapitel som vi skriver i våra liv. Du behöver våga, följa ditt hjärta, men använd dig dock av en gnutta moget övervägande så du inte gör något impulsivt som du sedan får ångra.

Se även: Visdomskort v.45

framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *