Kortet för dagen, torsdag v.46

http://framtidsvision.com

Palatset i mynt
Här är den verklighet som du har skapat för dig själv. Just nu lyser solen över ditt palats och tillväxt är på väg. Glädje, lycka och inre tillfredsställelse känns idag nära.

Var tacksam för allt du har, ju mer tacksamhet som du sänder ut genom dina tankar och känslor till universum, ju mer får du att vara tacksam över. Just nu vilar en känsla av trygghet runt dig och både din hälsa och ekonomi ser ut att vara på topp.

Något tillskott kommer att bringa dig tillfredställelse och näring i ditt liv. Det kan vara både en yttre tillfredsställelse som pengar eller andra materiella saker, eller det skulle kunna vara en inre känslomässig tillfredställelse som har med barn, djur eller kanske graviditet att göra. Oavsett vilket så är du en vinnare idag!

Se även: Visdomskort v. 46

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *