Kortet för dagen, onsdag v.46

http://framtidsvision.com

Tillit
Lita på att din situation kommer att lösa sig på bästa sätt. Skicka dina tankar och önskningar till universum och känn i hela ditt hjärta och din kropp att universum redan har hört din önskan och uppfyllt den. Använd dig av universums attraktionslag, det du tänker skapar du.

Här gäller det att ha tillit till att allt du önskar ska du få. Lösningen är nära, tveka inte för då bromsar du in universums möjlighet att hjälpa dig. Genom tankens kraft är allt möjligt, men du måste först och främst själv tro på din tanke och att det är möjligt, först då skapas mirakel.

Se även: Visdomskort v. 46

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *