Kortet för dagen, tisdag v.46

http://framtidsvision.com

Tio i stavar
Du verkar ha mycket omkring dig just nu. Stress och press är inte bra för varken kroppen eller sinnet. Är det verkligen så att bara du själv är ansvarig för allt eller kan du be någon om hjälp?

Är alla dina måsten, bör och ska realistiska eller kan du lägga några åt sidan så att du hinner andas? Om du har för många förpliktelser som jagar dig så kommer resultatet av dem bara att bli halvdant, om ens det. Det är bättre att du gör något eller några saker ordentligt istället för att allt är ett enda kaos.

Fokusera på vad som är viktigast och gör en prioriteringsordning. Skriv gärna ner allt som du känner att du har ansvar för att ordna, då ser du tydligare vad som är viktigast och vad du kan be någon annan att göra och ta ansvar över.

Du tjänar inget på att bränna ljuset i båda ändar, var rädd om dig!

Se även: Visdomskort v. 46

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *