Kortet för dagen, måndag v.46

http://framtidsvision.com

Åtta i svärd
Se möjligheterna istället för begränsningarna. Du skapar själv dina begränsningar genom dina tankar och det ser nu ut som att du har fastnat i en tankebubbla.

Du behöver släppa de tankar som inte tillför dig någon energi, det tjänar inget till att älta saker som du inte kan påverka. Eller så kan du påverka dem, men du behöver då göra val som är positiva för dig och som får dig att komma vidare i livet.

Kvinnan på bilden har fastnat i sin bubbla, men tittar du noga så ser du att bubblan är otroligt tunn. Det skulle räcka med att hon tittade åt ett annat håll för att få ett nytt perspektiv på tillvaron, för att bubblan ska spricka. Detsamma gäller dig. Hoppa ur din tankeloop och för in nya perspektiv i din tillvaro så kommer livet att kännas lättare.

Se även: Visdomskort v. 46

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *