Kortet för dagen, fredag v.47

http://framtidsvision.com

Hjulet
Det här kortet kallas både livets hjul och lyckans hjul. Det är kopplat till vissa ödesbestämda händelser som behöver ske i ditt liv för att du ska få med dig de lärdomar i livet som just du behöver.

Kortet är ett positivt kort, för det som ödet för med sig är en styrka och kraft inför framtiden. Livets hjul visar att du har gjort klart en livscykel i ditt liv och nu är redo för nästa. Du ska nu göra ett avslut för att komma vidare. Kortet visar att förändringar är nära förestående.

Lita till att livets eller lyckans hjul för dig dit du ska vara. Ibland är förändringar meningen att ske, annars sker ingen utveckling. Tag emot de förändringar som sker i ditt liv och släpp eventuell rädsla och oro. Du har lyckan med dig.

Se även: Visdomskort v.47

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *