Kortet för dagen, måndag v.48

http://framtidsvision.com

Kungen i stavar
Ta kommandot över ditt liv, det är du som bestämmer. Det här kortet innehåller starka energier som visar att du är på gång. Använd din inre styrka och kraft och få fart och rörelse på det du önskar i ditt liv.

Kortet kan även antyda att någon form av kontrakt, överenskommelse eller formulär ska undertecknas. Något som hjälper dig att komma vidare. Är du på gång att byta jobb eller bostad kanske, eller är det ett inköp som ska göras. Något som påverkar ditt liv på ett tydligt men positivt vis.

Kortet kan även visa på en man som finns i din närhet. Det är i så fall en passionerad och kanske lite romantisk man. Han kan vara eldig på flera plan, både känslomässig passion och närhet, men även att han brinner för det han har intresse för och tycker om att göra. Han får saker och ting att hända.

Se även: Visdomskort v. 48

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *