Kortet för dagen, onsdag v.48

http://framtidsvision.com

Två i Svärd
Du söker svar men kan inte se dem. Du är nära men måste öppna dig mer. Det är som att du liksom kvinnan på bilden har förbundna ögon. Det kan vara så att du vägrar att inse sanningen, ibland kan den vara för jobbig eller smärtsam att ta in. Det kan t ex bero på förändringar som måste ske, men som du inte är villig att gå med på. Det kan även vara så att du vill vidare men har svårt att se vilken väg eller vilka val du ska göra i livet.

Du behöver analysera dina tankar lite mer och fokusera på vad du verkligen vill, klargör dina tankar och intentioner för dig själv, det hjälper dig att se och komma vidare.

Det ser ut som att du kanske behöver göra någon form av val eller fatta någon typ av beslut. Gör det inte med förbundna ögon utan ta reda på vilket beslut som kommer att bli till ditt bästa. Gå på din inre känsla om du känner dig osäker.

Se även: Visdomskort v. 48

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *