Kortet för dagen, torsdag v.48

http://framtidsvision.com

Tillit
Ha tillit till att allt kommer att lösa sig. Släpp din oro och be universum och änglarna om vägledning och hjälp.

Ibland behöver man bara stanna upp och lita till att allt blir som det ska bli. Det finns en mening med det som sker, även om det kan vara svårt att se varför livet ser ut som det gör när man står mitt upp i någonting. Svaren kommer med tiden.

Ibland måste man stå still och vänta på en tuva innan man kan hoppa vidare till nästa, det går heller inte att välja att hoppa över någon tuva på vägen. Varje plats (tuva) i livet har någon lärdom att ge. Nu gäller det för dig att lita till att universum har en plan för dig och kommer att hjälpa dig vidare. Ha tillit!

Se även: Visdomskort v. 48

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *