Kortet för dagen, fredag v.48

http://framtidsvision.com

Tio i Svärd
Just nu ser det ut som att du har mycket att tänka på och hålla reda på. För mycket tankar kan leda till en inre stress, så försök att organisera dina tankar. Handlar det om saker som ska göras så kan du göra en lista för att strukturera upp tillvaron. Då kanske du till och med kan delegera bort någon eller några punkter.

Men du kanske fyller ditt sinne med en helt annan typ av stress, då behöver du strukturera upp vad du kan påverka och vad du behöver acceptera. Vissa saker kanske inte går att göra något åt, då måste du lära dig att acceptera dessa, de leder annars till en inre stress som kroppen inte kan hantera. Du blir trött, utarbetat, sjuk osv.

De saker som du kan påverka behöver du istället fundera över vad du kan göra åt. Kan du lösa dem själv, kan du ta hjälp av någon, måste du göra allt på en gång, går det att göra någon form av tidsplan osv.

Rena och strukturera dina tankar, så du inte förtär dig själv.

Se även: Visdomskort v. 48

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *