Kortet för dagen, måndag v.49

http://framtidsvision.com

Fyra i bägare
Ibland är det lättare att se vad man inte har, än det man har. Stirra dig inte blind på önskningar som du inte kan uppfylla. Känslan av det onåbara eller avundsjuka på andra är inget som är gynnsamt för någon. Var istället tacksam för det du har, de människor som finns omkring dig och de möjligheter som du har. Fokusera på vad du faktiskt kan påverka och inte tvärt om.

Mannen på bilden har tre vackra bägare, men de räcker inte, han suktar efter den fjärde. Frågan är bara om det är den saknade bägaren som är svaret på livets alla gåtor. Är det den som får livet att kännas perfekt eller är det bara en fantasi och illusion.

Människan är duktig på att lura sig själv. Vi kan intala oss om att en viss sak har all betydelse, får jag bara den så är allt bra, eller om jag bara hade mera pengar då vore livet perfekt, eller något annat som man önskar.

Livet är ju dock det som pågår hela tiden, det gäller att fylla de ögonblick som är, se allt det fantastiska som du har. När vi hela tiden strävar efter den där drömmen eller illusionen så kommer vi aldrig fram, vi blir aldrig nöjda.

Titta nu vad du har i dina tre bägare och släpp den fjärde så läng. Men vem vet, den drömmar kan ju trots allt slå in, men glöm inte att leva i livet medans tid är.

Se även: Visdomskort v.49

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Jag läser dina visdomskort varje morgon 👍🙏🏻 Det har blivit en fin vana och man tänker till👍
    Tack 🤗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *