Kortet för dagen, tisdag v.49

http://framtidsvision.com

Kungen i mynt
Det här kortet handlar om ekonomi. Det kan ha att göra med någon form av ekonomiskt val som du står inför, kanske ett dyrt inköp eller en ekonomisk satsning på något. Det ser ut som att du har räknat på det här och att du faktiskt har råd, det känns som att du tänker helt rätt.

Det kan också vara en man som hjälper dig med någon form av ekonomiskt stöd eller råd. Eventuellt är det en hantverkare eller affärsman som du får hjälp av i något sammanhang. Det känns som en stabil och pålitlig person. Han är en person som bryr sig om andra och vill att alla ska ha det bra.

Se även: Visdomskort v.49

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *