Kortet för dagen, onsdag v.52

http://framtidsvision.com

Tio i Stavar
Har du mycket att göra? Måste du göra allting själv? Är det bara du som har koll?

Försök att lugna ner dig lite i all hets, meningen är inte att du ska stressa ihjäl dig över saker när det är jul. Julen är till för att njutas. Så sätt dig ner en stund och andas, välj bort de saker som inte är helt nödvändiga, gör bara det du absolut måste. Det är bara du själv som ställer kraven på dig, resten kan du delegera till din omgivning.

Det går inte att stressa fram känslan av julefrid, tvärt om. Det är nu som du ska lugna ner dig och bara vara. Stanna upp och njut av nuet, för plötsligt är det förbi och du kanske missade hela känslan av julefriden, och vad är vinsten med det?

Se även: Visdomskort v.52

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *