Kortet för dagen, tisdag v.52

http://framtidsvision.com

Åtta i svärd
Allt kan du inte påverka, men dina egna tankar och din egen inställning till saker och ting det kan du påverka, även om du ibland inte tror det. Det är bara du själv som skapar dina hinder mentalt. Du kan välja att förstora de motgångar du har eller du kan välja att hantera dem så gott du kan, vilket gör att du på det hela taget kan gå lättare framåt i livet.

Kvinnan i tankebubblan har fastnat där med hjälp av sina egna mentala tankar. Det finns ingen lösning i att älta samma tankar fram och tillbaka, lösningen ligger i att försöka se utanför sin egen bubbla. Vissa saker går att lösa, medan andra måste vi acceptera.

Våra handlingar kan vi dock påverka utifrån situation, det gäller nu att se lösningar istället för problem och motgångar. Det är bara med ett öppet sinne som du kan komma vidare ur din egen bubbla.

Se även: Visdomskort v.52

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *