Kortet för dagen, måndag v.52

http://framtidsvision.com

Stjärnan
Nu är det dags att du får balans i ditt liv. Du behöver fylla på lika mycket energi som du gör av med. Då menar jag inte bara rent fysisk energi, utan snarare den inre energibalansen som får dig att känna dig lugn och tillfredsställd i själen.

Stressa inte mer än du behöver, det är viktigt att du hinner vila och återhämta dig. Just nu är det som att du kliver ur en roll och in i en annan, från en stressig miljö till en mer lugn och harmonisk miljö. Det mår du bra av i både kropp och själ.

Du känner att du har saker och ting under kontroll, även det gör att du nu kan unna dig lite avslappning som lyx. Njut av det där god glaset vin eller glögg, eller låt bara kroppen få slappa framför tv:n hela kvällen. Njut och må bra, det behöver både kropp och själ.

Se även: Visdomskort v.52

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *