Kortet för dagen, tisdag v.53

http://framtidsvision.com

Fem i bägare
Du ser ut att ha en viss oro eller ånger i dina tankar. Du behöver nu rensa dessa energier, för dem vill du inte bära med dig in i det nya året. Saker som du har gjort eller sagt kan inte bli ogjorda, du kan be om ursäkt men du kan inte ta bort dem. Däremot kan du välja att släppa dem tillsammans med detta år, det är som en inre mental urstädning som kommer att få dig att må bättre.

Kvinnan på bilden ser uppgiven ut, hon tar sig för pannan och funderar över hur hon ska orka ta sig vidare. Framför henne ligger tre utspillda bägare som symboliserar hennes ångest, men om vi lyfter blicken ovanför hennes huvud så finns två vackert upplysta bägare där, dessa har hon för ögonblicket glömt. Det är dessa bägare som symboliserar glädjen, lyckan och kärleken som finns i ditt liv, det är dessa bägare som gör det värt att kämpa vidare.

Lämna dina trasiga och utslitna bägare och gå vidare i livet, in i kommande år med de hela och vackra bägarna som du väljer att fylla med det du vill ha med dig i ditt liv. Livet är sannerligen värt att leva, du behöver bara lyfta blicken och se det positiva som finns omkring dig.

Se även: Visdomskort v. 53

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *