Kortet för dagen, onsdag v.53

http://framtidsvision.com

Sju i bägare
Nu finns många glädjande tankar och känslor hos dig, frågan är bara var du ska börja. Det är som att valmöjligheterna hopar sig, glada, positiva val. Det kan handla om någon form av planering, kanske inför nyår. Vilka kläder ska du välja, vilken mat ska ätas, vilka smycken ska du bära, hur ska dukningen se ut, är det någon present du behöver inhandla, ska du kreativt skapa något?

Frågorna ser ut att vara många, så mitt råd är att ta ett djupt andetag och gå på din känsla för vad som känns rätt, då blir det till det bästa. Det ser ut som att det är du som är den som har koll på läget och kan ordna och organisera på bästa sätt så att alla blir nöjda.

Se även: Visdomskort v. 53

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *