Kortet för dagen, torsdag v.53

http://framtidsvision.com

Magikern
Idag kan allt hända, magin är här. Du kan med all din kraft skapa precis vad du vill i ditt liv. Magikern står för nystart, dags att lämna det gamla och gå in i det nya. Om du önskar förändring på något område så är läget rätt nu. Men inget händer av sig själv, du måste själv agera och ta det första steget.

Magikern är ett gynnsamt kort, så fokusera framåt och skapa dig det liv som du önskar, det är nu eller aldrig. Magikerna håller i både trollstaven och spåkulan, som med sitt sken lyser ner över de fyra elementen: jord, eld, vatten och luft, och alla sammanbinds av evighetstecknet, den liggande åttan. Ta steget nu så kommer du att lyckas säger magikern och kastar ett gnistrande sken över både nyårsafton och det nya årets början. Du väljer själv om du vill använda dig av magikerns kraft.

Se även: Visdomskort v. 53

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *