Kortet för dagen, fredag v.53

http://framtidsvision.com

Kejsaren
Använd det nya årets stärkande kraft, nu kan du klara vad du vill. Med ett stort mått av nytt självförtroende äntrar du årets första dag. Det ser ut som att någon form av val eller beslut är i antågande. Ska du skriva nytt kontrakt på något? Det kan handla om nytt jobb, ny bil, ny bostad eller något annat som är av lite större betydelse i livet.

Kortet kan även visa på makten över samhället. Om du tittar på bilden så reser sig kejsaren över sitt rike, han håller i två lysande stavar, men kan bara välja att använda en av dem. Kejsaren kan här symbolisera en högre makt, något som påverkar dig och samhället, det kan handla om lag och ordning, eller varför inte vaccin eller inte?

Kortet kan med andra ord vara både i ditt närmaste eller vara en symbol för ett större perspektiv och visa på att vi nu kliver in i det nya året med stor kraft, både som individ och samhälle.

Se även: Visdomskort v. 53

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *