Kortet för dagen, fredag v.1

http://framtidsvision.com

Fem i svärd
Nu är det mycket omkring dig, du har svårt att hålla tankarna i styr. Du behöver lugna ner dig och fokusera på en sak i taget. Det ser ut som att du har svårt att helt påverka en uppkommen situation, som att den kommer utifrån, någon annan har kontrollen.

Fundera över var du kan ha kontroll, även om du inte har möjlighet att styra hela situationen kanske du kan påverka det som ligger närmast dig. Du behöver få lugn och ro i ditt sinne och den situation som påverkar dig. Försök att lösa det du kan, en sak i taget, ingen kan göra allt på en gång.

Men var vaksam på att du inte försätter någon annan person i en sämre situation, det är inte värt i längden att låta någon annan bära din börda, och detsamma gäller det omvända.

Se även: Visdomskort v.1

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *