Kortet för dagen, måndag v.2

http://framtidsvision.com

Nio i bägare
Du ser ut att vara full av livslust just nu. Du njuter av ditt liv, det du skapat och var du befinner dig. Det är dags att njuta av din skörd, precis som mannen på bilden som nu kan fylla sina bägare med det godaste vin från de druvor som han odlat.

Reflektera över vad du har skapat och vad du är nöjd med i ditt liv. Vilka frukter är nu mogna för skörd i ditt liv, vilken framgång är det nu som är på gränsen till mognad?

Du står just nu på gränsen till att nå framgång inom något område. Njut av din egen bedrift och ta nu det sista avgörande klivet så du kan njuta av dina frukters sötma. Gör valet och våga gå vidare, där är din framgång och seger. Det är bara du som kan plocka och njuta av de mogna frukterna i din egen livsträdgård. Kom ihåg att de är inte mogna för evigt, om du väntar för läng så ruttnar de igen. Valet ligger alltid hos dig själv om du vill, vågar och kan…

Se även: Visdomskort v.2

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *