Kortet för dagen, måndag v.3

http://framtidsvision.com

Eremiten
Ta tid för dig själv, sök inåt efter dina svar. Du behöver ta det lugnt och hitta din inre frid och stillhet.

Just nu ser det ut som att du har ett större behov en annars av en inre stillhet. Det kan vara mycket som påverkar dig på det yttre planet just nu. Det kan vara yttre krav, plötsliga förändringar, många bollar i luften som gör att behovet av den inre stillheten ökar.

Försök att hitta en stund för dig själv. Det behöver inte vara en lång stund, men bara så att du kan släppa ner axlarna, andas med magen, sluta din ögon och släppa dina tankar. Känn inåt och ställ gärna frågor som du söker svar på. Svaret kan komma genom en lätt förnimmelse, känsla eller tanke, var observant på det lilla.

Du kan även i ditt inre be änglarna, universum och dina andliga guider om tecken. De finns omkring dig hela tiden och är beredda att hjälpa dig, bara du ber om det. Om du tycker att det är svårt att känna inåt så be om tydliga tecken, dock måste du vara observant på det lilla. Det lilla kan vara svaret på din fråga.

Se även: Visdomskort v.3

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *