Kortet för dagen, tisdag v.3

http://framtidsvision.com

Månen
Något nytt är på väg in i ditt liv, det är inte helt tydligt än, men det klarnar allt mer med nästa fullmåne som infaller den 28/1.

Kortet visar en varg och en hund på var sin sida om den begynnande fullmånen, de visar på att du behöver finna en inre balans i dig själv. Balans mellan visdom och känsla. Var ödmjuk inför de förändringar som sker, kämpa inte emot. Förändringarna är inget hot även om du kanske tror det.

Precis som vattnet flödar fritt i forsen på kortet ska du följa din inre känsla och och livets flöde. Det är dags nu, säger kortet. Du har sedan tidigare redan påbörjat en ny livsresa så det är bara att fortsätta. Fullmånen kommer att avslöja vad som döljer sig inom din närmaste framtid.

Njut av livet och följ med i dess naturliga flöde, du kommer att utveckla en större inre klokhet och visdom.

Se även: Visdomskort v.3

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *