Kortet för dagen, måndag v.4

http://framtidsvision.com

Sex i Mynt
Du har kanske något som någon annan saknar. Någon i din närhet kan behöva din hjälp. Du behöver dela med dig av något, det kan vara kunskap, en hjälpande hand rent praktiskt eller ekonomiskt, eller på ett känslomässigt plan.

Det kan även vara det omvända, någon som hjälper dig på något vis. Om det är du som får ta emot hjälp eller kanske en gåva, så var tacksam. Om det är du själv som delar med dig, så var ödmjuk i situationen.

Precis som mannen på kortet håller i en balanserande våg, handlar dagen om att få balans i livet. Balansen hos dig kan uppstå genom att du ger av ditt överflöd eller tar emot från någon annan. Det kan även vara så att idag kommer du i fas på något vis vilket gör att dina vågskålar i livet väger jämnt.

Se även: Visdomskort v.4

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *