Kortet för dagen, tisdag v.4

http://framtidsvision.com

Sex i bägare
Idag står möte med barn eller ungdomar i centrum. Det kan handla om din egen familj eller andra barn och unga som finns i din närhet.

Kortet talar om vikten av kärlek till dem man har omkring sig, idag är en dag att uppskatta dessa känslomässiga rikedomar. Du kan genom handling eller ord visa hur mycket de barn och ungdomar som finns i din närhet betyder för dig.

Energin i det här kortet visar även att du idag kan vara extra kreativ och skapande, våga lite mer utifrån ditt inre barnasinne. Kortet visar glädje och kärlek, spontanitet och lycka, en positiv och trevlig dag med andra ord.

Se även: Visdomskort v.4

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *