Kortet för dagen, torsdag v.4

http://framtidsvision.com

Tre i Mynt
Du skapar själv ditt eget liv. Den kraft som du lägger på att satsa på ditt eget liv den kraften kommer också att återspegla sig i din yttre och inre värld. Dina uppoffringar kan i slutänden leda till både en yttre och en inre rikedomar som berikar både dig och andra.

Använd din egen kunskap och nyfikenhet för att gå vidare i livet. Nu är tid för nya steg i ditt liv, dags att prova nya saker och att lära dig något nytt, eller förfina det hantverk som du redan är bra på. Det kan även handla om att du fördjupar dina kunskaper inom något område och blir ännu starkare i din inre visdom.

Du är nu inne i en utvecklingsfas där du växer som människa. Fortsätt framåt och förfina din inre styrka och visdom. Ny kunskap kommer att berika ditt liv.

Se även: Visdomskort v.4

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *