Kortet för dagen, fredag v.4

http://framtidsvison.com

Knekten i Mynt
Du känner dig nu redo att gå vidare, precis som knekten på kortet håller sin fana högt och visar på att han är redo för att rida vidare ut i det okända, så befinner du dig nu i samma läge.

Du är redo och segerviss, det är nu eller aldrig. De beslut som du tar nu kommer att följa dig under en tid. Gör kloka val och belut och vårda de beslut som du fattar, precis om du vårdar en nyplanterad växt.

Med mycket kärlek och omvårdnad kommer den lilla växten att kunna växa sig stor och stark, detsamma gäller dina beslut och förändringar som du står i nu. Ju mer omvårdnad du ger till dig själv och det liv som du vill leva, ju större chans har du att lyckas.

Genom att du skapar en stabil grund att utgå ifrån så kommer ditt livsbygge att bli tryggt och starkt. Du har alla möjligheter att lyckas nu. Det du ger dig i kast med nu kommer att ge dig utdelning inom de närmaste månaderna. Tiden kan variera lite beroende på hur stort projekt/förändring/beslut det gäller.

Se även: Visdomskort v.4

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *