Kortet för dagen, onsdag v.7

http://framtidsvision.com

Ess i Mynt
Idag är du en vinnare, du kanske ska slå till på en lott. Ibland så stämmer bara allt, idag är det en sån dag. Allt går vägen och du kan känna dig fylld av inre rikedom. Som att ditt inre svämmar över av tillfredsställelse.

Kortet är en etta som symboliserar nått nytt, och mynt är kopplat till elementet jord, det fysiska som vi kan ta på. Vad är det för nytt som kommer till dig idag? Det är något som gör att du känner dig glad och lyckligt lottad.

Det kan vara så att du får något ekonomiskt tillskott, eller gjort ett riktigt bra inköp. Det kan också vara start av en renovering, en ny affärsidé, start av företag eller något nytt inom arbetet, eller något annat som startar upp nu. Det kan även vara någon form av tillskott i familjen, t ex en graviditet eller köp av hundvalp. Allt är möjligt som har med det fysiska och som fyller dig med inre glädje och tillfredsställelse. En spännande och underbar dag helt enkelt!

Se även: Visdomskort v.7

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *