Kortet för dagen, torsdag v.7

http://framtidsvision.com

Månen
Du är just nu inne i en period där du känner dig både stark och oövervinnerlig. Likt katten på bilden som speglar sig i vattnet och ser sig själv som en svart panter, så känner du en enorm kraft inom dig.

Med denna kraft kan du komma hur lång som helst. Fortsätt på den väg som du har bestämt dig för. Nya möjligheter kan öppna sig för dig på vägen. Månen symboliserar det okända och nya. Följ din inre känsla för vad som känns rätt så kommer allt bli till ditt bästa.

Just nu är din intuition extra stark, använd den väl. Gå på din magkänsla, den berättar för dig om du gör rätt eller fel. Var lyhörd för tecken omkring dig, de finns där bara du är observant.

Se även: Visdomskort v.7

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *