Kortet för dagen, tisdag v.8

http://framtidsvision.com

Sju i Mynt
Likt kvinnan som sitter på bänken med en hund i sitt knä och ett träd fyllt med rikedom, så har även du dina rikedomar i ditt liv. Men kvinnan ser inte helt nöjd ut, hon har något drömmande i blicken som får henne att dra lite på munnen.

Kortet vill uppmärksamma dig på att du har allt du behöver här och nu, lev inte i en fantasi eller dröm som du inte kan nå eller som du ständigt jagar. Risken är att du aldrig blir nöjd eftersom du inte stanna upp och ser vad du faktiskt har, du blir mer fokuserad på vad du inte har.

Självklart ska vi drömma och sätta upp mål inför vår framtid, men de får inte ta överhanden, då glömmer vi att leva i stunden och innan vi vet ordet av det så har tiden glidit förbi. Du vill inte vakna upp en dag och inse att du aldrig kommer i mål eftersom du aldrig blir nöjd.

Idag ska du reflektera lite över vad du har och vad du är nöjd över, vilka rikedomar som finns i ditt liv nu. Men du kan även sätta upp ett mål inför en dröm du vill nå, men gör inte målet större än att du kan nå det, det måste med andra ord vara görbart för dig.

Titta på de tomma korgarna på bilden, kvinnan har inte lyckats fylla dem trots sin rikedom i livet. Det beror på att hon hela tiden missar sin egen rikedom och ständigt drömmer om något annat eller att hon vill ha mer. Du ska därför fylla dina korgar med din rikedom och njuta av den.

Se även: Visdomskort v.8

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *