Kortet för dagen, onsdag v.8

http://framtidsvision.com

Stjärnan
Vilket underbart lyckokort, du är på väg att uppnå en balans i dig själv. Det här kortet kommer ibland upp efter att man har kämpat för något eller genomgått någon form av kris eller jobbig period i livet. Kortet visar att man nu är på väg att hitta sig själv igen och att finna en inre balans i livet. En balans där man mår bra och får en inre tillfredsställelse.

Idag kan något hända som får dig att känna dig speciell eller utvald. Något som får dig att känna dig uppskattad eller sedd. Du kanske får en oväntad uppvaktning eller present, eller någon kanske uppskattar dig och ger dig beröm för den du är eller något som du har gjort.

Dagen visar på en positiv och samtidigt lugnande energi, en energi som får dig att komma i balans och må bra helt enkelt.

Se även: Visdomskort v.8

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *