Kortet för dagen, fredag v.10

http://framtidsvision.com

Ess i Svärd
Svärdet symboliserar tanken och det mentala. Idag kan du bli extra klartänkt och få nya idéer. Det är som att allt är så mycket tydligare idag, du får rätsida och förklaring på både det ena och det andra.

Saker som du kanske funderat över under en tid ser ut att få sin lösning och allt känns så mycket lättar i sinnet. Svärdet är knivskarpt och esset står för något nytt, du kan känna dig otroligt fokuserad idag. En bra dag om du ska ägna dig åt något som kräver din koncentration, t ex studier eller lusläsning av det finstilta i ett avtal.

Du kan idag känna dig extra lätt i sinnet och få insikter som du inte tidigare haft. Du kanske bara plötsligt vet hur du ska lösa en viss situation eller hur du ska gå vidare i ditt liv.

Se även: Visdomskort v.10

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *