Kortet för dagen, torsdag v.10

http://framtidsvision.com

Åtta i Stavar
Idag går det snabbt, något sätter fart eller händer plötsligt. Något som får tidigare tung energi att lätta. Det är som att idag lossar det, något som du kanske har kämpat för kommer till en lösning. Eller du kanske får ett positivt svar på något som du har ansökt om, det kan t ex handla om arbete, bostadsbyte, banklån, studier eller något annat.

Var inte rädd för eventuella tvära kast idag, det är gynnsamma energier som får fart på saker och ting, det är bara att hänga med i detta energiflöde. Saker som tidigare har varit tungrodda kan äntligen komma till en lösning. Du kan känna att du blir extra effektiv och kraftfull idag.

Nya idéer och ny inspiration kan få dig på gott humör idag. Det är verkligen en dag att sätta igång med saker som du tidigare låtit ligga, eller kanske starta upp något nytt. Du kanske ska börja träna, eller lära dig något nytt, oavsett vad så är det en god energi för nystart och framåtanda.

Se även: Visdomskort v.10

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *