Kortet för dagen, onsdag v.11

http://framtidsvision.com

Fem i Stavar
Idag finns risk för någon form av dispyt. Om du tittar på kvinnorna på kortet så ser alla ut att ha sin åsikt och tycker den är den rätta, ingen verkar vilja ge med sig. De är så upptagna av sig själva att de helt glömmer bort vad de egentligen håller på med, grytan är på väg att koka över och elden har börjat sprida sig på golvet.

Idag är ingen bra dag att ge sig in i en diskussion om du inte måste. Risken är att ni i alla fall inte kommer till någon lösning utan bara blir trötta på varandras åsikter och helt glömmer bort vad som är det viktiga. Det är bättre att bordlägga frågan till en dag med gynnsammare energier, sov på saken.

Det minsta du kan göra som kanske trots allt är det bästa, det är att låta bli att elda på den diskussion som kanske har börjat ta fart omkring dig. Har du möjlighet att gå därifrån så gör det, eller välj att inte ta ställning just nu. Alla strider är inte värda att gå in i.

Du kanske ska be om lite tid till att fundera på saken och så kan alla inblandade göra detsamma. Förmodligen är det dagens bästa recept, vilket kvinnorna på kortet helt har glömt bort när de har blivit alldeles för uppslukade i diskussionen om vems recept som faktiskt är det bästa för grytan som snart håller på att förgöra sig själv. Lite värt att tänka på…

Se även: Visdomskort v.11

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *