Kortet för dagen, tisdag v.11

http://framtidsvision.com

Sju i bägare
Idag kan du stå inför någon form av känslomässigt beslut, det kan t ex vara någon form av frestande erbjudande som når dig som du behöver ta ställning till. Det kan också vara så att du har för många valmöjligheter vilket gör att du blir osäker på hur du ska göra. Du kan nämligen inte både äta kakan och ha den kvar.

För varje val du gör så gör du även ett bortval, det betyder inte att det är dåligt, snarare tvärt om. Du kan inte stå och stampa på samma fläck och bara fundera på vilka uppoffringar ditt val ger, du måste göra det aktiva valet för att komma vidare, annars sker ingen utveckling och du blir garanterat inte lyckligare.

Kortet kan även visa på att du är en drömmare, du har mycket som du skulle vilja uppnå. Du behöver då strukturera dina tankar och känslor just nu. Fundera över vad som är rimligt och möjligt, hur ska du prioritera och vad ska du börja med. Risken är annars att det inte blir något av det hela utan det stannar vid drömmande. Det kommer du att ångra med tiden.

Så dagens råd är att göra aktiva val för att komma vidare!

Se även: Visdomskort v.11

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *