Kortet för dagen, fredag v.11

http://framtidsvision.com

The Fool
Idag är allt möjligt, vad du en bestämmer dig för så är du en vinnare och det kommer att gå bra. En lekfull energi sveper över dig inför helgen, du är beredd att liksom kvinnan på bilden kasta dig ut och njuta av livet.

Det är som att du idag blir fri, du kan göra vad du vill, du känner dig stark och lycklig, framtidstron är stark. Våga ta språnget idag, om du har tvekat tidigare, just idag kommer du att lyckas!

Det är som att tåget nu har tagit dig till en slutstation och nu måste du själv våga gå vidare. Det är som att valmöjligheterna till slut är slut, det ända som återstår är att våga språnget ut i det okända. Det är dags för dig att ta klivet in på en ny livsresa, det är som att det är nu eller aldrig. Nya möjligheter kommer att öppnas för dig på vägen.

Se även: Visdomskort v.11

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *