Kortet för dagen, måndag v.12

http://framtidsvision.com

Fyra i stavar
De fyra kvinnorna på bilden håller triumferande sina stavar i luften. Vad är det för triumf du har nått? Är det kanske något som du har kämpat för som nu kommer till sin ände, eller kanske du får ett positivt svar på en ansökan av något slag. Dagen visar helt klart att något är värt att fira.

Koret kan även visa på beslut som får dig att landa och må bra. Du kan ha skapat en struktur i livet som får dig att känna både trygghet och balans.

Kortet visar på någon form av festlighet eller firande, men det kan också vara så att du planerar ett firande. Det skulle kunna vara en överraskningsfest för någon, men det kan även vara du som blir överraskad av någon annan idag.

Se även: Visdomskort v.12

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *