Kortet för dagen, tisdag v.12

http://framtidsvision.com

Sju i Svärd
Vad är det du försöker dölja? Bär du omkring på gamla hemligheter eller tankar och bördor som du inte har någon nytta av längre? Det kan vara så att det är dags för dig att släppa gammalt skräp för att gå vidare i livet. Det kan också vara så att du försöker fly från något eller någon utan att bli upptäckt.

Kortet kan även visa på det omvända, någon försöker undanhålla något för dig. Du kanske inte får all fakta på bordet som du behöver för att kunna fatta ett rätt och riktigt beslut. Akta dig så att ingen försöker lura dig idag. Gå inte in i några avtal som du inte har koll på ordentligt och dra inga förhastade slutsatser idag utan att ta reda på alla fakta.

Se även: Visdomskort v.12

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *